Butikken vår i Knarvik

Motorsenteret-Limo Norge er en frittstående familiedrevet bedrift som har levert alt du trenger til bilen, i nesten 20 år!

Vi åpnet for første gang i Knarvik i år 2000, og ligger fortsatt i Reikeråsbygget, sentralt i Knarvik.

Vi leverer alt fra bildeler, bilrekvisita, bilpleie, bilstereo, verktøy og mye mer.

Lokale kunder kjenner oss nok best som bare Motorsenteret AS. Det nye navnet Motorsenteret-Limo Norge AS, er en sammenslåing i 2015 mellom Motorsenteret og Limo Norge AS. Limo er en forkortelse av vårt største varemerke Liqui Moly, som vi har importert helt siden oppstartet i år 2000. Liqui Moly har et komplett sortiment av smøre-, rengjørings- og tilsetningsprodukter. Det finnes mer enn 4 000 produkter i deres katalog og de retter seg mot hele kjøretøysflåten, ikke bare personbiler. I Tyskland er Liqui Moly markedsledende innen motoroljer og tilsetningsstoffer og av kvalitetsgrunner har virksomheten produksjon kun i hjemlandet. År etter år tar de med seg utmerkelser fra ulike motormagasin for mest populære varemerke innen sin nisje.

Vi kan også levere nesten alt av bildeler! Vi er en helt frittstående bedrift, noe som gjør at vi kan velge mellom 7 forskjellige leverandører. Dette gjør at vi kan levere mange forskjellige merker og kvaliteter, som gjør at du som kunde kan velge om du vil ha deler med orginalkvalitet, eller et billigere alternativ. Vi har hele 5 leveringer for dagen og direktelevering over natt fra Oslo! Raskest i landet? Det aller meste leverer vi enten på dagen, eller morgenen etter. Vi har også et stor varerlager i butikken, med både oljefilter, drivstoffilter, luftfilter, kupefilter og bremseklosser til de fleste biler på lager. Bildeler er enn så lenge ikke tilgjelgelig på nett, så ta kontakt på telefon eller epost for priser og bestilling.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×